Cand se accentueaza dorinta sexuala?
Monday, 10 October 2011 12:51

cand_apare_dorinta_sexualaOamenii de stiinta au identificat un numar mare de bioritmuri diferite, care au un rol foarte cartoon porn important in ceea ce priveste nevoile, performantele si instinctele. Sexualitatea este influentata, la randul sau, de acestea. 

 

Erectia matinala

La inceputul zilei, mai exact intre orele 7 si 9, nivelul testosteronului si al cortisolului creste. Actiunea conjugata a acestor doi hormoni are un efect tonic imposibil de neremarcat: erectia matinala. Aceasta nu are nicio legatura cu dorinta sexuala.


Spre deosebire de barbati, putine femei se arata interesate de sex la prima ora, cele mai multe declarand ca nu se gandesc la sex dupa ce se trezesc.

Performanta se obtine seara

Nu degeaba multe intalniri au loc intre orele 17 si 19. Sportivii cunosc cel mai bine acest interval orar, fiind cel mai propice performantei de natura fizica. Seara, organismul uman se bucura de un maxim de energie, simturile sunt mai ascutite si ne simtim bine. Acesta este cel mai potrivit moment pentru sexualitate.

 

cand_se_accentueaza_dorinta_sexuala

 

Cum variaza dorinta sexuala a femeii?

Pe de alta parte, dorinta sexuala a femeii variaza in functie de ciclul menstrual. In plus, ea difera in functie de fiecare femeie in parte. In teorie, femeia resimte o dorinta sexuala accentuata inainte de ovulatie (putin inainte de cea de-a 14-a zi a ciclului menstrual).


Cu toate acestea, femeile care sufera de sindromul premenstrual vor fi mai receptive avansurilor partenerului dupa menstruatie.

Barbatii, in forma maxima la finele lunii august

In ceea ce-i priveste pe barbati, s-a constatat ca nivelul de testosteron creste la sfarsitul lunii august- inceptul lunii septembrie. Fenomenul este inexplicabil, insa barbatii beneficiaza de mai multa energie in aceasta perioada a anului, inclusiv pe plan sexual.

 

Iti recomandam si articolul Cum evolueaza viata sexuala a cuplului?

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro