Sexualitate: Cum ne vad barbatii?
Monday, 22 August 2011 07:37

cum_ne_vad_barbatiiNoi, femeile, ne intrebam adesea ce cred barbatii despre noi in anumite situatii si cum ne vad in decursul anilor. Unele se tem ca ar putea fi parasite de partener pentru o femeie mai tanara, dar statistica spune altceva.

 

La intrebarea „Faptul ca te vezi imbatranind alaturi de partenera ta te face sa o doresti mai putin?”, 60% dintre barbatii dau un raspuns categoric: „Deloc”.

 

Apetitul sexual al barbatilor

Femeile se tem sa nu ia in greutate, talia de viespe si abdomenul plat sa nu fie decat o amintire, iar partenerul sa le iubeasca si sa se simta mai putin atras de ele. Nu e greu ca aceasta temere sa se transforme, cu timpul, in obsesie. 


Insa barbatii privesc diferit aceasta problema: aproape 40% dintre ei sunt de parere ca eventualele kilograme in plus ale partenerei nu le afecteaza in nicio masura apetitul sexual. 48% dintre reprezentantii sexului masculin recunosc ca se raporteaza usor diferit la acest gen de schimbare.


Infidelitatea in cuplu este, de multe ori, un subiect dificil de abordat. Considerata pana nu demult drept un subiect tabu, problema infidelitatii este tot mai mult abordata in mass-media. 

sexualitate_cuplu

 

Sexualitate si fidelitate in cuplu

Cei mai multi barbati isi respecta partenera si relatia, facand din fidelitate un principiu. Cu toate acestea, exista si barbati care „gresesc”. Astfel, 40% dintre barbati considera ca un raport sexual care nu implica sentimente nu inseamna ca-ti inseli partenera si sunt dispusi sa-si ierte partenera in acest caz. 


Problema care se pune este motivul pentru care sunt dispusi sa ierte: pentru ca sunt, intr-adevar, atat de „deschisi” precum pretind sau pentru ca doresc sa fie iertati, la randul lor?

Barbatii ne doresc in ciuda schimbarilor aduse de ani

Pentru barbatul de langa noi e mai important sa ne patram farmecul si atitudinea care l-au cucerit decat sa fim atente si sa ne impacientam de aparitia unui nou rid. Sexualitatea ramane un aspect important al vietii de cuplu, cu toate ca ea cunoaste unele modificari odata cu trecerea anilor. 

 

88% dintre barbati considera ca femeile sunt mai frumoase decat ei. Odata cu trecerea anilor, majoritatea barbatilor isi pretuiesc si mai mult partenera, iubind-o si apreciind-o pentru ceea ce este, acordand mai putina importanta aspectului fizic al acesteia care, poate, prima in tinerete.

 

Iti recomandam cartoon porn si articolul Cum evolueaza viata sexuala a cuplului?

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro