sfatul medicului
Stresul in sarcina
Wednesday, 28 August 2013 12:42

Studiu prezentat la Intilnirea anuala a Societatii pentru Studiul Obiceiurilor Alimentare

 

Read more...
 
Stigmatul
Saturday, 17 August 2013 07:54
Stigmatul este definit ca fiind : “ Rusinea si disgratia asociata cu ceva considerat inacceptabil din punct de vedere social.” Cei care se simt stigmatizati se simt exclusi si sunt insemnati ca fiind diferiti.
Read more...
 
Igiena intima: ingrijire si sanatate
Thursday, 30 June 2011 09:35

igiena_intimaUnele femei se arata deranjate/jenate de secretiile pe care le produce corpul lor, dar mai ales de mirosul acestora, motiv pentru care tind sa faca excese atunci cand vine vorba de igiena intima, lucru care poate fi daunator pentru flora bacteriana. In ce consta igiena intima si ce produse sa folosim?

Read more...
 
10 trucuri pentru a atenua greturile matinale
Monday, 27 June 2011 09:33

10_trucuri_pentru_a_atenua_greturile_matinaleIn primul trimestru de sarcina, 50% dintre femeile insarcinate se confrunta cu greturile matinale. In unele cazuri, acestea pot umbri primele momente de fericire de dupa aflarea vestii cu privire la sarcina. Cum poti, daca nu sa scapi, macar sa reduci intensitatea si frecventa greturilor matinale?

Read more...
 
Alimentatia in timpul sarcinii
Monday, 27 June 2011 07:25

alimentatia_in_timpul_sarciniiRegimul alimentar echilibrat este cartoon porn foarte important pentru femeile insarcinate. Acestora li se recomanda suplimentarea aportului caloric. Consumul alimentelor sanatoase si variate este esential in timpul sarcinii. Mai mult, aceste alimente previn nasterea prematura, dar si greutatea scazuta a bebelusului la nastere.

 

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro