despre anticonceptionale
Cat de eficiente sunt metodele contraceptive?
Wednesday, 21 March 2012 11:19

contraceptie_eficientaEficacitatea este primul criteriu de care femeile tin cont atunci cand isi aleg metoda contraceptiva. Prezervativul sau anticonceptionale? Coitul intrerupt sau spermicidele? Care metoda de contraceptie ti se potriveste si ce rata de esec are?

Read more...
 
Efect secundar rar al pilulei: Tromboza venoasa
Tuesday, 20 March 2012 11:13

anticonceptionale_efecte_secundare_rareUnul dintre efectele secundare ale pilulelor contraceptive este tromboza venoasa. Acest efect secundar este asociat, in principal, cu prima generatie de pilule contraceptive. In ce masura pilulele de acum prezinta acest risc?

Read more...
 
Contraceptie: Prezervativul feminin
Tuesday, 17 January 2012 14:44

prezervativul_femininLa fel ca si prezervativul masculin, prezervativul feminin constituie o metoda de contraceptie eficienta, care te protejeaza de bolile cu transmitere sexuala. Iata cateva lucruri despre acesta:

 

Read more...
 
De ce uitam sa luam anticonceptionalele?
Monday, 28 November 2011 09:54

ai_uitat_sa_iei_pilula_contraceptivaCel mai usor uiti de anticonceptionale atunci cand pleci in vacanta/ in delegatie – aceasta este concluzia unui sstudiu la care au participat 5700 de femei din 10 tari. De ce uita adesea femeile sa ia anticonceptionalele?

 

Read more...
 
Contraceptia de urgenta (Pilula de a doua zi)
Wednesday, 23 November 2011 08:22

pilula_de_a_doua_ziContraceptia de urgenta (pilula de a doua zi) este o metoda eficienta de a cartoon porn evita o sarcina nedorita, dupa ce a avut loc un contact sexual nepretejat.

 

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro