stiri sanatate
Atrofia vaginala
Wednesday, 28 August 2013 13:13

Vaginul este portiunea terminala a tractului genital feminin. Peretii vaginali sunt captusiti cu mucoasa si in mod normal, hormonii estrogeni sunt cei responsabili de pastrarea elasticitatii si tonicitatii acesteia.

Read more...
 
Melanomul malign
Wednesday, 28 August 2013 12:57

Melanomul este forma cea mai agresiva, cu cel mai mare potential letal a cancerului de piele, in principal din pricina faptului ca metastazeaza precoce.

 Factori de risc pentru dezvoltarea melanomului sunt: expunerea excesiva la radiatii UV(fie ele naturale sau la solar), pielea alba si cu multe alunite, arsurile tegumentare repetate, expunerea la raze X.

Read more...
 
Exercitiile fizice intense pot afecta fertilitatea femeilor
Wednesday, 21 March 2012 14:30

fertilitatea_si_exercitiile_fiziceAntrenamentele fizice dese si istovitoare afecteaza fertilitatea femeilor cu greutate normala, insa acest lucru nu este valabil si pentru femeile care se confrunta cu kilogramele in exces sau pentru cele care sufera de obezitate.

Read more...
 
Binefacerile saunei asupra sanatatii
Wednesday, 14 March 2012 13:52
saunaSauna, aceasta baie de aburi, isi are originea in traditia milenara finlandeza, iar in prezent, oameni din toate colturile lumii, de diferite varste, se bucura de binefacerile ei. Care sunt beneficiile pe care le are sauna asupra sanatatii?
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 25
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro