Drogurile si agresiunea sexuala
Friday, 29 July 2011 12:47

drogurile_si_agresiunea_sexualaDrogurile reprezinta mijlocul prin care agresorii isi supun victimele. Afectiunea sexuala este facilitata, de multe ori, de droguri, consumate cu sau fara voia victimei. Iata ce se intampla dupa consumul acestor substante:

 

Victima agresiunii sexuale devine vulnerabila

Daca ti se pune drogul in bautura sau daca il iei cu buna stiinta, devii vulnerabila, intrucat te confrunti cu o senzatie de somnolenta, te simti slabita, nu iti poti controla muschii si este posibil sa-ti pierzi constiinta.


Fiind aproape inconstienta sau, in orice caz, foarte slabita, nu vei putea impiedica agresiunea sexuala. Ketamina, unul din drogurile folosite de agresori, iti poate induce o stare de transa, ramanand treaza, dar incapabila sa-ti dai seama de ceea ce se petrece in jur.

Drogurile duc la pierderea temporara a memoriei

Multe substante interzise, dar si alcoolul in cantitati semnificative, pot sterge cateva ore din memoria victimei. Mai tarziu, aceasta nu va putea sa-si aminteasca daca a fost sau nu victima unei agresiuni sexuale. Chiar daca agresiunea e comisa de partener, va fi greu pentru victima sa-si aminteasca daca ceea ce s-a intamplat a fost cu sau fara consimtamantul ei. 

consum_alcool

 

Drogurile, greu de depistat 

Multe droguri dispar rapid din organism, astfel incat nu pot fi depistate daca plangerea nu este depusa cat mai repede. Cu cat victima se prezinta mai tarziu la Politie, cu atat va fi mai greu sa fie gasite urme ale drogului care a facut posibila producerea violului.

Drogurile si alcoolul produc efecte de acelasi gen

Daca ti se pune drog in cartoon porn bautura, la un moment dat, vei avea impresia ca ai baut prea mult si este foarte probabil sa actionezi ca si cand ai fi beata. Asemanarea merge si mai departe: dupa ce dispare efectul drogului, vei avea aceleasi senzatii ca dupa betie: nu-ti vei aminti ce s-a intamplat.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro