homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati auzit?-7


#115 2009-07-08 22:12:12

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21
Mesaje: 1326

Re: Ati auzit?

extra a scris:

oana16 a scris:

extra ce parere ai de asa zisa vrajitoare sau ce-o fi, care a afirmat ca atunci cand la casa alba va venii un negru, atunci o sa vina al III-lea razboi mondial...cineva mi-a zis ca scrie in apocalipsa ceva de genu sau sugereaza.....ai citit asa ceva?

Nu, Biblia nu ne spune despre asa ceva. Nu a spus date exacte nici macar despre primul si al 2-lea razboi mondial.
Ce s-ar fi intamplat daca oamenii ar fi stiut cu exactitate aceste lucruri? Stim totusi ce are sa se intample in evenimentele finale ale pamantului; dar nu cu exactitate. Si nici n-ar fi incaput in toate cartile din lumea aceasta toate lucrurile care s-au intamplat. Ne-au fost date unele evenimente pentru ca noi sa ne incredem in El. "Va spun lucrul acesta de pe acum, inainte ca sa se intample, pentru ca, atunci cand se va intampla, sa credeti ca Eu sunt."
  Sa vorbim putin despre profeti(prooroci). Ei sunt adevarati(trimisi de Dumnezeu) si falsi(trimisi de Satana). Da, ati citit bine: si Satana poate sa prevada viitorul; dar stiti cum poate prevede el? La fel cum si eu pot sa prevad faptul ca o apa rece ma va racori atunci cand sunt insetat!
Dar Dumnezeu nu ne lasa in necunostinta, si ne invata cum sa ii deosebim; caci chiar si Satana poate sa isi trimita soli, si acestia sa aiba indrazneala sa spuna ca au venit 'in Numele Domnului'. Ba chiar mai mult: ei pot avea putere sa faca minuni. "Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei; si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata. Savarsea semne mari, pana acolo ca facea sa se pogoare foc din cer pe pamant, in fata oamenilor."(Apocalipsa 13:12,13)
Nu va inselati: Satana este expert si cunoaste profetiile pe care le-a facut Dumnezeu. El cunoaste vremurile, si fiind inger, chiar poate sa faca vindecari si prevesteasca intr-o mica masura viitorul.
  De aceea, cu privire la ghicitori, vrajitori, cititori in stele(in zodiac) s-a dat o aspra sentinta, si nimeni nu are voie sa se indeletniceasca cu asa ceva.

  "Paziti-va de proorocii mincinosi. Ei vin la voi imbracati in haine de oi, dar pe dinauntru sunt niste lupi rapitori. Ii veti cunoaste dupa roadele lor."(Matei 7:15,16) Deci, dupa faptele lor ii vom cunoaste. Sa cercetam viata acelor oameni. Trebuie doar ca sa cunoastem scripturile, sa cunoastem voia Sa...

interesante chestii extra... imi place ce si cum gandesti


Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Offline

 



#116 2009-07-09 18:47:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09
Mesaje: 20382

Re: Ati auzit?

sumbru, lala sad o stiam


Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului



© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.