Cum stii daca el te place?
Wednesday, 25 April 2012 08:05

atractie_sau_nuSe stie ca barbatii sunt complicati si ca isi exprima cu dificultate sentimentele, fie pentru ca pur si simplu nu pot comunica noi, fie pentru ca nu stiu ce vor cu adevarat. Comunicarea nu este punctul lor forte. La asta ne pricem mai bine noi, femeile.

Semne care-ti spun ca el te place


Ai o pasiune pentru un barbat si nu stii daca sentimentul este reciproc. “Ma place? Nu ma place? Ma place? Nu ma place?” … Nu poti numara petalele florilor pentru a afla daca un barbat te place sau nu. Exista anumite semne/ semnale, prin care iti poti da seama daca el este interesat cu adevarat de tine.
Iata cateva indicii de acest gen:

1. Observa-i limbajul trupului

Daca te place cu adevarat, se va intoarce foarte rar cu spatele la tine, in timp ce conversati. De asemenea, se va apleca spre tine, se va apropia de tine si va fi atent cand ii vorbesti. Daca isi atinge umerii de ai tai ori daca te atinge pe brat ori pe mana, cand sta langa tine, este un semn cert ca ii placi.

2. Contactul vizual

De obicei, barbatul care te place, te va privi des. El va incerca sa-ti surpinda privirea sau, pur si simplu, se va uita fix la tine. Daca simti ca “te soarbe din priviri”, atunci cu siguranta te place. Barbatul mai timid se va uita la tine, de cate ori va avea ocazia, dar va intoarce repede capul, cand privirile voastre se vor intersecta. Fascinant este ca in momentul in care un barbat te priveste pupilele lui se pot dilata usor, daca este cu adevarat interesat de tine. Acest lucru se poate observa doar daca distanta dintre voi este foarte mica. 

3. Asculta-l cu atentie cand iti vorbeste

Cand un barbat te place, iti va vorbi adeseori despre el, mai ales daca mai este de fata un alt barbat, posibil competitor. In cazul in care se fastaceste si evident este emotionat cand ti se adreseaza, inseamna ca este “topit” dupa tine.

4. Te atinge des

Daca adeseori, in timp ce povestiti, te atinge constient pe brat ori pe mana sau te cuprinde pe dupa umeri si te apropie de el, demonstreaza ca te place cu adevarat. Si atingerile “intamplatoare” pot fi un semn al interesului lui fata de tine.

intalnire

 

5. Isi atinge fata in timp ce te priveste

Daca este interesat de tine, isi va freca obrazul in sus si in jos cu buricul degetelor, isi va atinge urechile sau isi va freca barbia. Atunci cand suntem atrasi de cineva, pielea noastra (mai ales buzele si gura) devin extraordinar de sensibile la atingere sau la alte stimulari.

6. Isi atinge des parul

Barbatii fac acest gest involuntar mai des decat crezi. Arunca-i o privire in timp ce iesi din incapere si vei vedea ca mainile lui deja sunt pregatite sa-i aranjeze parul.

7. Observa ce ii tradeaza emotia, cand este in preajma ta

Palmele transpirate, transpiratia fetei si/sau a corpului, tremurul usor al mainilor, rasul usor fortat, dar nu fals, respiratia grea, sacadata, vocea usor tremuranda sunt semne ca acel barbat este emotionat in preajma ta, deci, evident, te place.  

8. Te roaga sa petreceti timp impreuna

Timpul liber, petrecut impreuna, din initiativa lui, pentru a va plimba, pentru a viziona un film ori un spectacol, pentru a merge la o expozitie, iti demostreaza clar ca vrea sa aiba cu tine o relatie adevarata.

9. Aveti pasiuni, interese comune

Discutati despre diverse lucururi si observati ca aveti aceleasi pasiuni, ca ascultati aceeasi muzica ori va place acelasi gen de filme. Daca impartaseste cu tine pasiunile, interesele lui si mai ales daca aveti multe in comun, este clar ca el ti se potriveste si ca te place.

10. Te alinta, folosind cuvinte calde ori numindu-te in diverse feluri sau punandu-ti  porecle amuzante

Acest fapt denota ca deja el se simte foarte apropiat si legat de tine. Nu mai ai niciun dubiu daca te place sau nu.

11. Teasing-ul este un semn cartoon porn ca te place

Cand un barbat te necajeste, te tachineaza ori “se joaca” cu tine, fara a fi obraznic si fara a depasi limita bunului simt, sunt semne ca ii placi cu adevarat.

12. Iti ofera jacheta sau puloverul lui, daca iti este frig, cand va plimbati

Nu conteaza ca lui ii va fi frig, atata timp cat te poate proteja pe tine. Acest gest nu este doar cavaleresc, ci atesta si un pronuntat simt al proprietatii. Esti a lui.

13. Iti face des complimente

Barbatul care iti spune frecvent ca esti inteligenta, ca ai simtul umorului si ca, pe deasupra, mai esti si frumoasa, stilata si eleganta, nu doar ca te place, dar este un tip sensibil si atent la nevoile tale.

14. Fii atent la comportamentul prietenilor lui fata de tine

Daca prietenii lui te cunosc, te saluta cu respect, incearca sa converseze ca sa afle mai multe despre tine, atunci, in mod cert, el le-a povestit despre tine, ceea ce inseamna ca deja i-ai intrat in suflet.

15. Observa-i comportamentul in preajama altor femei si vezi daca le trateaza la fel ca pe tine

Un barbat care te place se va purta cu tine diferit fata de cum se va purta cu alte femei din jurul lui si iti va arata ca te place in diverse moduri. Unii barbatii, chiar daca sunt si alte femei in preajma, iti acorda tie toata atentia, se invart numai in jurul tau, vorbesc mai mult cu tine - semn evident ca tu esti cea care il intereseaza. Altora, dimpotriva, le place sa flirteze si cu alte femei, chiar cand esti in preajma, pentru a te face geloasa. Acest flirt inceteaza atunci cand tu parasesti incaperea.

Asadar, invata sa citesti semnele, semnalele pe care ti le transmite comportamentul unui barbat, dar nu crede tot ce vezi si tot ce auzi! Nu uita ca barbatii stiu sa se prefaca mai bine ca femeile!

 

Articol scris de Anca Hutu

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro