De ce simuleaza femeile orgasmul?
Monday, 16 January 2012 10:25

orgasm_simulatUn studiu american arata ca cele mai multe femei simuleaza orgasmul pentru a gadila orgoliul partenerului si pentru a-l impiedica pe acesta  sa fie infidel.

 

Orgasm simulat. De ce?

Un orgasm simulat poate garanta fidelitatea partenerului?

 

Un studiu efectuat de cercetatorii a doua universitati americane (Columbia si Oakland), intitulat  „Do women pretend orgasm to retain a mate?” si publicat in „Archives of sexual behavior” a aratat ca 50-60% dintre femeile care au participat la studiu (dintr-un total de 453) au mimat orgasmul cel putin o data, in timp ce doar 18% dintre barbatii participanti au recunoscut ca au procedat la fel in unele situatii.

simulare_orgasm


Insa ceea ce evidentiaza cu precadere acest studiu este motivul care sta la baza simularii orgasmului. Se pare ca motiovele care le determina pe femei sa mimeze orgasmul sunt multumirea partenerului si teama ca acesta sa nu le fie infidel. Cel putin, acestea sunt argumentele a 60% dintre femei la intrebarea De ce simuleaza femeile orgasmul?


Asadar, strategia feminina consta in mentinerea interesului partenerului pentru relatie si in conservarea starii de excitatie.


Este semnificativ si faptul ca varsta medie a femeilor intrebate este 22 de ani, ceea ce ii determina pe sexologi sa concluzioneze ca femeile tinere vor sa pastreze cu orice pret legatura afectiva pe care o au cu barbatul iubit, fiind dispuse, in acest sens, sa simuleze uneori orgasmul.

 

Iti recomandam si articolul Orgasmul: 10 intrebari si raspunsurile lor

 

Pentru mai multe informatii, acceseaza Forumul anticonceptionale.ro - Totul despre sex

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro