URACTIV Test - rapid, eficient, vizibil in infectiile urinare la orice varsta!
Wednesday, 26 October 2011 10:00

Continui sa te imbraci subtire, chiar daca vremea de afara nu-i tocmai placuta. Poate ca iti place sa umbli desculta prin casa sau poate ca ai sistemul imunitar scazut. Sau poate ca deja te numeri printre cele aproximativ 50% dintre femei care au avut cel putin 1 episod de infectie urinara pana acum. Si fiindca practici inotul, n-ar strica sa fii mai precauta cand mergi la piscina. Iar regula toaletelor publice n-o vei incalca niciodata, nu?
Te recunosti in obiceiurile de mai sus? Afla ca acestea sunt cele mai frecvente cazuri care determina aparitia unei infectii urinare.


Sfatul nostru? Mai bine sa previi decat sa tratezi. Dar cum afli daca ai o infectie urinara?

URACTIV Test - rapid, eficient, vizibil in depistarea infectiilor urinare la orice varsta. 

Uractiv

URACTIV Test - 6 pasi in depistarea acasa a infectiilor tractului urinar:

1. Pregateste proba de urina.
2. Scoate banda test din ambalajul individual. Observa care sunt campurile care indica rezultatele pentru leucocite (roz deschis), nitriti (alb) si eritrocite (galben inchis).
3. Introdu banda test in proba de urina astfel incat cele 3 campuri de testare sa fie scufundate complet pentru maxim o secunda.
4. Scoate banda test din urina, indeparteaza excesul de urina prin tragere peste marginea superioara a recipientului si aseaz-o orizontal cu campurile de testare in sus.
5. Lasa banda test nemiscata timp de 30-60 secunde pentru a permite realizarea reactiilor.
6. Citeste rezultatele testului prin compararea culorilor din campurile test cu cele din tabelul de culori de pe spatele cutiei.


URACTIV Test - CADOU la fiecare cutie din gama Uractiv cumparata. Detalii in farmacii si pe www.uractiv.ro .
loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu cartoon porn acordul scris al anticonceptionale.ro