Ciupercile pot stopa dezvoltarea cancerului
Wednesday, 16 April 2008 09:42

Anumite extracte din ciuperci folosite de secole in medicina din Asia de est pot stopa dezvoltarea celulelor cancerigene si pot deveni o noua arma in lupta impotriva acestei boli mortale, dupa spusele oamenilor de stiinta.

Testele de laborator care folosesc celule cancerigene umane arata ca ciupercile numite Phellinus linteus au un efect anti – cancerigen important, probabil prin blocarea unei enzime numite AKT.

AKT e cunoscuta prin faptul ca poate controla stimulii care duc la cresterea celulei.

Phellinus linteus a fost aratata anterior ca avand proprietati cartoon porn anti – tumoare in cazul pielii si anti dezvoltare a celulelor cancerigene in cazul plamanilor si a prostatei.

Noile cercetari in domeniul cancerului la san demonstreaza ca oamenii de stiinta au inceput sa inteleaga cam cum stau lucrurile.

Dr. Daniel Sliva de la Institutul de Cercetari si Metode din Indianapolis spune ca extractiile din ciuperci reduc cresterea necontrolata a celulelor, le reduce din caracterul agresiv si blocheaza noile tumori din vasele de sange.

“Nu suntem capabili sa aplicam aceste cunostinte pentru medicina moderna, dar noi speram ca studiul nostru va incuraja dezvoltarea mai multor cercetari pentru a se descoperi utilitatea ciupercilor medicinale in tratamentul cancerului’, a spus doctorul.

Sursa: Reuters

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro