Partenerii de cuplu se influenteaza reciproc
Monday, 29 August 2011 08:25

partenerii_de_cuplu_se_influenteaza_reciprocMult timp s-a crezut ca mariajul „intretine” sanatatea si fericirea cuplului. Cu toate acestea, un studiu prezentat in 23 august, in cadrul unui congres la Las Vegas, al American Sociological Association, a aratat ca avem tendinta de a „imprumuta” obiceiurile proaste ale partenerului de cuplu.

 


Conform cercetatorilor Universitatii din Cincinnati, viata in doi poate duce la un consum mai ridicat de alcool si la practicarea sporadica a sportului.

Viata in 2: sanatate vs. obiceiuri proaste

De ce? Cei doi parteneri isi pot „sincroniza” obiceiurile proaste, dupa cum un partener care are mai multe obiceiuri nesanatoase il poate influenta si pe celalalt.

sanatate_versus_obiceiuri_nesanatoase_in_cuplu


In cazul cuplurilor heterosexuale, cercetatile arata ca barbatii sunt cei cu mai multe obiceiuri care pun in pericol sanatatea. In cazul cuplurilor gay, adesea este intalnit ceea ce cartoon porn numim „sincronizarea obisnuintelor”.


„O persoana care nu dezvolta singura obiceiuri nesanatoase se va simti incurajata sa le dobandeasca daca le descopera si la partenerul de viata”, afirma Corinne Reczek, cercetatoare in cadrul Universitatii din Cincinnati.


Studiile precedente au demonstrat ca, in timp ce femeile sunt predispuse la ingrasare dupa casatorie, barbatii insurati care sufera de probleme cardiace apeleaza la ajutorul medical mai repede decat celibatarii. De asemenea, ei beau si fumeaza mai putin decat cei neinsurati.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro