Contact Rss
homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medic dermatolog-2

#31 2010-11-12 16:12:58

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: Medic dermatolog

incearca sa iei legatura cu dr carmen salavastru. ia-ti o programare la ea in privat , (mi se pare ca o poti gasi la sanador), spune-i ce problema ai, apoi roag-o sa te vada la spital, la colentina lucreaza ea, unde eventual iti poate face si o internare, unde evident nu platesti nimic dc ai trimitere de la medicul de fam, fiind asigurata medical.
este si ea, deasemenea, un medic foarte bun.

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#32 2010-11-12 16:16:04

anndreiutzaca
Full member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

mersi frum

אותך אוהב  hjartahjarta

#33 2010-11-12 16:19:25

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

nu ai pt ce
multa sanatate!

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#34 2010-11-12 19:39:00

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

anndreiutzaca,eu nu sunt din bucuresti insa vin la o doctora in bucuresti care mie mi se pare super ok.lucreaza la policlinica Cetatea Histria,sector 6 si primeste cu trimitere,fara programare.se numeste Monica Nita.are program luni,miercuri si vineri de la 8 -14 si marti si joi de la 14-20.eu  ma duc la ea de peste 1 an si jumatate.m-a tratat pentru pitiriazis si accnee.multa bafta. wave

Nu-s deajuns toate zilele / Nu-s deajuns toate clipele / 9 vieti tot ar fi putin ca sa ne iubim...
Nu-s deajuns toate orele / Nu-mi ajung sarutarile / 9 vieti daca as avea / Le-as topi usor doar in palma ta....

#35 2011-06-30 17:20:08

InTheAir
New member
Inregistrat: 2010-10-17

Buna seara,
Ma confrunt si eu cu o mica problema, ca sa-i spun asa..

Am o alunita, de 5-6 mm, sub san, langa intaritura sutienului. Nu ma incurca, nu ma deranjeaza... nu o "loveste" sutienul.. sta bine mersi acolo. E cam in relief, dar nu e de aceea care se tine doar pe un "firicel".. toata e in relief.
Credeti ca ar fi de mers la doctor? Sau daca nu ma incurca.. o las acolo ?

#36 2011-06-30 17:43:14

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca o ai de mult si spui ca nu o atingi cu sutienul, eu zic ca nu e cazul sa o scoti. sa te mai uiti insa la ea sa isi pastreze aspectul, sa nu creasca, sa nu se inchida la culoare. si bineinteles trebuie sa ai mare grija de ea, sa n-o lovesti, sa n-o zgarii.
oricum, o vizita la dermatolog n-are ce rau sa faca. doar sa nu dai peste vreunul speriat de bombe, pus pe cauterizat tot ce prinde.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-06-30 17:44:24)

#37 2011-06-30 17:47:50

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

anca de ce sa nu o scoata? ce se poate intampla?

#38 2011-06-30 17:57:26

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

sunt de principiu sa nu te legi la cap daca nu te doare. poate da peste vreun nepriceput care mai rau face... oricum, e doar o parere.

#39 2011-06-30 18:09:45

daenarys
Platinum member
De la: ****
Inregistrat: 2010-04-06

IN,depinde cum arata alunita aia.cauta un dermatolog bun.el poate sa iti zica daca sa o lasi in pace,daca trebuie cauterizata sau scoasa chirurgical.
daca esti din buc.iti pot recomanda eu un medic dermatolog bun smile

nu se intampla nimic rau daca scoti o alunita cu laserul.

Blue jeans, White shirt/Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like James Dean, for sure/You so fresh to death & sick as ca-cancer
You were sorta punk rock, I grew up on hip hop/But you fit me better than my favorite sweater

#40 2011-09-10 13:36:14

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Fetelor, vreau sa va intreb daca stiti un dermatolog bun in Timisoara, eventual unul care sa fie specializat pe alunite.

Al meu are cateva alunite care sunt mai mari, iesite in relief etc si chiar daca nu am observat sa isi fi schimbat aspectul in ultimul an, am inteles ca e mai bine sa mergem la medic sa vedem ce e cu ele, mai ales ca in vara aceasta s-a ars destul de rau la munte in zona in care are una din alunitele suspecte (e pe gat si nu am observat ca tricoul nu o acoperea)

Vroiam sa va mai intreb daca stiti care e procedura standard. Daca alunitele arata suspect, ar trebui facuta o biopsie? Nu vreau sa mergem la un medic care sa sara imediat sa le scoata, el nu vrea asta sub nicio forma, insa vrem sa ne asiguram ca nu sunt probleme.

Footer-ul board-ului