Dimensiunea penisului
Tuesday, 16 July 2013 16:03

Adesea barbatii sunt ingrijorati ca penisul lor are dimensiuni mai mici decit ar trebui sa fie sau decat ar fi necesar pentru a satisface partenera, insa studiile arata ca in realitate barbatii subestimeaza marimea propriului penis.

 

Intotdeauna barbatii vor da o mare importanta marimii penisului. In multe culturi, marimea penisului e asociata cu masculinitatea. De-a lungul timpului penisul a ajuns sa fie simbolul unor calitati ca virilitatea, fertilitatea, curajul. Unii barbati cauta solutii din cele mai nastrusnice in dorinta de a creste marimea penisului. In cultul indian Sadhus se stie ca trebuie sa tragi de penis inca de la virste fragede pentru a ii creste dimensiunile iar barbatii din tribul Topinama din Brazilia considera ca muscatura de sarpe direct de penis contribuie semnificativ la cresterea acestuia in dimensiuni.

Una peste alta, ideea ca penisul nu are dimensiunile adecvate, va duce la scaderea increderii barbatului in fortele proprii si ii va crea probleme in viata sociala. Si asta incepind de la a evita sa urineze in toaletele publice si terminand cu evitarea relatiilor intime.

Evident, companiile de farmaceutice de pretutindeni au speculat imediat aceasta anxietate, au comercializat pastile, penis extendere si tot felul de alte produse ce promiteau sa creasca dimensiunile penisului.,

Atentie insa: Cand priviti in jos catre penisul vostru, acesta pare a fi mai mic decit este in realitate! Daca vreti sa aveti o perspectiva corecta asupra dimensiunilor acestuia, priviti-l intr-o oglinda. Penisul arata a fi mai lung si mai gros daca il priviti din fata si nu de sus!

O masuratoare corecta a penisului , in caz ca va trece prin cap sa o faceti, se va efectua doar cu penisul in erectie(in stare flasca, dimensiunile variaza mult, inclusive in relatie cu temperatura din mediul ambiant). Masuratoarea se va face de la baza pina la virf (acolo unde se afla deschizatura uretrala)

 

Dimensiuni medii

Evident, nu exista repere de acest tip pentru varsta adolescentei, deoarece rata de crestere e diferita de cartoon porn la un individ la altul..

La adult dimensiunea medie se admite a fi in jur de 14-16 cm in erectie evident. Circumferinta medie e considerata a fi de 12-13 cm.

Un penis poate fi considerat neobisnuit de mic doar daca masoara mai putin de 7,6cm, in erectie.

Aceste dimensiuni au reiesit din comunicarile a 50 studii asupra penisului, care au inclus 11,531 masuratori. (Professor Kevan Wylie, consultant in sexologie la University of Sheffield.)

Oricum, o sa fiti surprinsi dar va asigur ca majoritatea femeilor nu prea sunt interesate de dimensiunile penisului.

 

 

Dr. Evelyn Cristescu

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro