Diane 35, un remediu antiacnee pe termen scurt
Tuesday, 19 July 2011 08:25

diane_35_si_acneeaDiane 35 este un medicament care se ia doar la recomandarea medicului, fiind, in acelasi timp, tratament pentru acneea severa. De asemenea, este si un contraceptiv, mai puternic, insa, decat pilulele clasice.


Diane 35, contraceptiv si remediu pentru acnee


In caz de acnee severa si rezistenta la alte tratamente, medicul s-ar putea sa-ti prescrie un tratament hormonal specific, mai ales daca acneea este asociata cu ciclul menstrual. Diane 35 contine progesteron, acesta avand ca efect impiedicarea ovulatiei, fiind un contraceptiv cu efecte secundare.


Efecte secundare si riscuri


Atentie! Nu se recomanda utilizarea contraceptivelor Diane 35 pe termen lung, intrucat acestea prezinta efecte secundare. Multumite de actiunea sa antiacneica si de contraceptia oferita de Diane 35, femeile au tendinta sa ia acest medicament o perioada mai lunga decat cea recomandata de medic.


Retine ca Diane 35 nu este un contraceptiv de utilizat pe termen lung, intrucat efectele secundare si riscurile pe care le prezinta sunt mai mari decat cele ale contraceptivelor clasice.


Flebita (formarea unui cheag de sange in vena de la mana sau de la picior) si embolia pulmonara (formarea unui cheag la nivelul arterei pulmonare), dar si problemele respiratorii si cardiace se numara printre efectele secundare ale acestui medicament.

 

Caror femei li se recomanda Diane 35?


Diane 35 nu trebuie luate decat la indicatiile medicului si respectand cu strictete indicatiile acestuia!In general, medicamentul este recomandat femeilor care se confrunta cu acneea severa, care nu dispare cu alt tratament, dar si femeilor care sufera de pilozitate anormala. Dupa ce acneea dispare, se recomanda intreruperea tratamentului cu Diane 35, intrucat riscul cartoon porn de tromboembolie venoasa este de 4 ori mai mare decat in cazul contraceptivelor orale clasice. De asemenea, Diane 35 este un medicament contraindicat femeilor care prezinta antecedente familiale de tromboembolie venoasa.

 

 

Pentru informatii suplimentare, intra pe Forum anticonceptionale.ro - Anticonceptionalele: pro si contra

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro