4 binefaceri ale hipnozei
Thursday, 19 January 2012 13:52

hipnozaParerile despre hipnoza sunt impartite, insa nu putini sunt cei care cred in aceasta terapie. Ce binefaceri asupra sanatatii prezinta hipnoza?

 

Despre hipnoza si binefaceriile ei

1. Hipnoza poate calma durerile cronice

Este cunoscut faptul ca hipnoza ajuta la calmarea durerilor cronice, cum sunt migrenele sau durerile de spate. De asemenea, ea este eficienta si in cazul problemelor intestinale sau in cel al anumitor boli de piele. Insa trebuie stiut ca hipnoza singura nu are putere de a vindeca, ci trebuie sa fie insotita si de un tratament medicamentos.

2. Hipnoza inlatura stresul, anxietatea si depresia

Unii psihoterapeuti apeleaza la hipnoza pentru a-si ajuta pacientii sa depaseasca unele blocaje psihologice, pentru a-i ajuta sa depaseasca traumatismele, dar si pentru a lupta cu stresul, anxietatea sau depresia. 

binefaceri_hipnoza

 

3. Ajuta in lupta cu dependenta

Hipnoza cartoon porn traditionala poate ajuta pacientul sa renunte la tutun, de exemplu, sau sa renunte la un comportament neadecvat (bulimie, anorexie). In timpul hipnozei, medicul ii spune pacientului ca poate sa renunte la tigara si ca este indicat s-o faca, iar acest gen de incurajari ajuta, inlocuind ideile negative din subconstient.

4. Calmeaza durerile dupa o interventie chirurgicala

Astazi, hipnoza poate fi utilizata pentru a tine sub control durerea postoperatorie sau durerea de dinti. De asemenea, hipnoza faciliteaza desfasurarea unor examene medicale mai putin placute.

 

Iti recomandam si articolul Depresia: Semne, simptome, predispozitii

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro