Abuzul de alcool, daunator pentru creierul fetelor
Thursday, 15 September 2011 09:32

alcoolul_dauneaza_creierului_fetelorAdolescentii (in general) si fetele (in special), care obisnuiesc sa consume cantitati insemnate de alcool pot avea probleme serioase la nivelul creierului, fiindu-le afectate memoria si orientarea in spatiu. 

 

Alcoolul dauneaza creierului

La acest studiu, realizat recent de cercetatorii californieni, au luat parte 95 de adolescenti cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani. Jumatate dintre acestia au declarat ca se imbata din cand in cand, in timp ce cealalta jumatate nu consuma alcool.


La ce concluzie au ajuns specialistii? La aceea ca fetele care obisnuiesc sa bea din cand in cand isi asuma mai multe riscuri decat baietii, intrucat acea parte a creierului afectata de consumul de alcool este mai dezvoltata la ele decat la baieti.


In viata de zi cu zi, alterarea acestei zone a creierului poate fi la originea unor probleme de comportament, de orientare in spatiu, putand aparea chiar si impedimente in practicarea anumitor sporturi.

 

Iti recomandam si cartoon porn articolul Alcool sau sex?

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro