Test de paternitate din a 12-a saptamana de sarcina
Wednesday, 24 August 2011 13:24

test_de_paternitate_pe_baza_analizei_de_sangeDe cateva zile, in Statele Unite se efectueaza testul de paternitate pe baza analizei sangelui femeii insarcinate. 

 

Sa fii sigura de identitatea tatalui viitorului bebelus inainte de nastere prin intermediul unei simple analize de sange – aceasta si-a propus firma americana DNA Diagnostics Center (DDC), considerata leader pe plan mondiala in ceea ce priveste testele de paternitate si alte teste genetice.

 

Test de partenitate pe baza analizei de cartoon porn sange

Avand la baza analiza ADN-ului fatului din sangele matern, acest  test prenatal poate fi facut incepand cu saptamana a 12-a a sarcinii, fara a exista niciun fel de consecinte neplacute pentru fat si avand rezultate sigure (99.9%), conform spuselor doctorului Michael Baird, din cadrul departamentului stiintific al firmei amintite. 


Rezultatele studiului la care au luat parte 1000 de barbati sunt clare: niciun rezultat pozitiv in cazul barbatilor care nu erau tati biologici. 


Acest test de paternitate poate fi facut, in prezent, in Statele Unite si costa 1625 dolari (1130 euro). Un purtator de cuvant din cadrul DDC afirma ca, la inceputul lunii septembrie, va fi deschis, la Londra, primul centru din Europa in care sa se poata face testul de paternitate pe baza analizei de sange.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro