Saptamana Mondiala a Alaptarii: 1-7 august
Wednesday, 03 August 2011 08:34

saptamana_mondiala_a_alaptariiIn perioada 1-7 august, 120 de tari membre ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii. OMS atrage atentia populatiei asupra importantei alaptarii la san a nou-nascutilor si nu numai.

 

Laptele matern, foarte important pentru bebelus

Potrivit Aliantei Mondiale pentru Alaptat, alaptarea  „este cel mai bun mijloc in ceea ce priveste aportul de substante nutritive pentru un nou-nascut”.

 

Organizatia Mondiala a Sanatatii atrage atentia asupra importantei alaptarii la san in primele 6 luni de viata ale bebelusului.

importanta_alaptarii

 

„Laptele matern este alimentul ideal pentru sugari. Acesta asigura toate substantele nutritive necesare unei bune dezvoltari si contine anticorpi care ii protejeaza pe micuti de afectiuni frecvente, precum diareea si pneumonia, primele doua cauze ale decesului infantil la nivel mondial”, explica OMS.


Conform datelor OMS, persoanele care au fost alaptate in primele luni de viata prezinta un risc mai scazut de a suferi de obezitate si de diabetul de tip 2.

 

Pentru mai multe informatii despre alaptare, cartoon porn acceseaza FORUM-ul anticonceptionale.ro - Totul despre alaptare.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro