Barbatii au si ei un punct G?
Wednesday, 27 July 2011 07:49

prostata_ca_zona_erogenaAdesea, femeile ating orgasmul prin stimularea punctului G. Exista si la barbati un punct-cheie care, stimulat, sa produca rapid orgasmul?

 

Unii medici sunt de parere ca si barbatii au o zona asemanatoare punctului G, situata la nivelul perineului, intre scrot si anus, care poate fi stimulata prin apasare usoara. Acest gest poate accentua erectia si chiar declansa ejacularea, in cazul in care femeia a gasit si a stimulat punctul sensibil al partenerului.

Prostata - zona erogena 

Prostata, aceasta glanda situata sub vezica si traversata de uretra, ajuta nu doar la fabricarea spermei, ci si la sporirea placerii si la ejaculare. Astfel, in timpul ejacularii, sperma este evacuata in uretra prostatica, iar apoi eliminata prin contractia muschilor perineului. Contractiile musculare sporesc placerea.


Unii barbati apreciaza stimularea acestei zone erogene, al carei tesut este, curios sau nu, acelasi cu cel al faimosului punct G al femeilor. 

placere_sexuala_masculina

 


In vederea stimularii zonei, femeia trebuie sa introduca un deget in anusul partenerului, pentru a repera (datorita formei sale caracteristice), a atinge si a masa prostata si marginile acesteia, situate in canalul anal.


Pentru ca barbatul sa simta placere prin stimulare anala, femeia trebuie sa actioneze cu multa delicatete si sa foloseasca lubrifiant.

 

Pentru mai multe informatii, intra in FORUM - Totul despre sex.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro