Anorexia nervoasa cartoon porn poate afecta ficatul
Friday, 17 October 2008 09:36
Un ritm alimentar dezorganizat, cauzat de prezenta unei anorexii nervoase, poate duce la afectarea profunda a functionarii ficatului, arata un nou studiu preluat de Reuters.

Dr. Francois Durand de la Spitalul Beaujon din Franta a studiat 12 persoane cu anorexie nervoasa din punct de vedere al factorilor care afecteaza ficatul. Majoritatea aveau 20 de ani.

Investigatorii au observat semne ale unei tulburari serioase a functiilor ficatului, iar singura cauza descoperita a fost aceea a prezentei anorexiei nervoase.

Medicii au descoperit ca celulele ficatului tindeau sa treaca prin asa numita "autofagie", un proces care inca nu este foarte bine cunoscut de lumea medicala si care consta intr-o autodistrugere a celulelor organului respectiv.

Cercetatorii considera ca anorexia nervoasa, la care se adauga problemele de nutritie ar trebui adaugate pe lista cu primele cauze ale bolilor acute de ficat.
loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro