Apa sterilizata nu afecteaza sarcina
Friday, 29 August 2008 08:17
Consumul de apa sterilizata de catre mama nu creste riscul unei nasteri premature si nici al nasterii unui bebelus cu o greutate sub limita normala.

Studii anterioare sugerau ca un consum de apa sterilizata conduce la o expunere mai mare la riscul aparitiei unor probleme de sarcina, au notat cercetatorii in Jurnalul de Epidemiologie.

In noul studiu, realizat de Agentia de Protectie a Mediului Inconjurator, cercetatorii au folosit date mai exacte pentru a calcula potentialele riscuri.
Au fost colectate saptamanal sau de doua ori pe saptamana mostre de apa de la diverse locatii de distributie a apei din trei zone ale SUA.

In analizele care au implicat 3800 de femei insarcinate, Dr. Caroline S. Hoffman de la Universitatea din Carolina de Nord nu a gasit nici o legatura intre consumul de apa sterilizata si riscul nasterii unui copil sub greutatea normala.

Sursa: Reuters
loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a cartoon porn textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro