Disfunctia erectila e "normala" odata cu varsta
Monday, 25 August 2008 14:37
Disfunctia erectila poate reprezenta o consecinta specifica inaintarii in varsta, conform unui studiu olandez.

"Era de asteptat ca asocierea dintre functia urologicala si varsta sa fie mai puternica decat se cartoon porn credea pana acum", a spus Dr. Ida J. Korfage de la Centrul Medical Erasmus din Rotterdam.

Folosind date de la 3,800 de participanti la un studiu privitor la cancerul de prostata, Korfage si colegii lui au analizat tot ce inseamna disfunctii sexuale, urinare, precum si cele doua la un loc.

Barbatii au fost impartiti in grupuri de varsta. Conform cercetatorilor, proportia celor cu disfunctie erectila era mai mare in ceea ce ii priveste pe barbatii in varsta. Acestia au raportat o viata sexuala activa, insa prezentau probleme de erectie.

"Inactivitatea sexuala nu trebuie asociata neaparat cu disfunctia erectila", a spus Korfage. "Poate fi vorba de lipsa unui apetit sexual sau pur si simplu de lipsa unui partener. Astfel, inactivitatea sexuala nu necesita neaparat medicatie."

Sursa: Reuters
loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro