Prima data pentru o femeie
Multe femei au retineri in ceea ce priveste inceperea vietii sexuale din cauza experientelor povestite de prietene, unele din experiente fiind dureroase. Acest lucru se intampla numai daca nu ti-ai ales partenerul potrivit. Saruturile tandre si afectuoase sunt cheia succesului.

 

Cel mai bun mediu in care o femeie isi poate incepe viata sexuala nu este un mediu caracteristic acestor tipuri de activitati, ci este un mediu in care ambii parteneri se elibereaza de inhibitii si in care nu stau tot timpul stresati de ideea ca cineva ar putea in orice clipa sa intre si sa-i descopere.

Stimularea zonelor erogene

Prima data trebuie sa fie speciala pentru o femeie si, de aceea se recomanda ca "primul" barbat sa fie o persoana de incredere, tandra si afectuoasa. Comunicarea este un element cheie in desfasurarea relatiei sexuale. Partenerul trebuie sa afle ce-i place iubitei, acest lucru putandu-se intampla atat prin limbajul direct, cat si prin cel al trupului.

 

Un cadru romantic este excelent pentru ca o femeie sa-si inceapa viata sexuala, vestitele lumanari si sampania facand adevarate miracole. Insa nu mediul este cel mai important, elementul esential constituindu-l partenerul.

prima_data_pentru_o_femeie

 

 

Acesta trebuie sa descopere zonele erogene ale partenerei si sa o sarute cu senzualitate, sa o faca sa-si doreasca momentul penetrarii, nu sa se teama de el. Barbatul nu trebuie sa se grabeasca, trebuie sa inceapa usor, prin explorarea zonelor excitabile cu ajutorul limbii.

Excitatia sexuala, cheia succesului

Cunnilingusul este ingredientul perfect pentru a elimina starea de incordare si pentru a face femeia sa experimenteze senzatii despre care nu-si imagina ca pot exista. Zona anusului este, de asemenea, foarte sensibila la atingeri, insa nu este recomandata penetrarea acestuia, intrucat partenera s-ar putea speria de starea de disconfort si s-ar putea inhiba.

 

Prima data se recomanda folosirea lubrifiantilor, intrucat femeia ar putea sa aiba o stare "ciudata", care sa nu-i permita sa secrete lichidele lubrifiante. Dupa lubrifierea totala a zonei clitorisului, se recomanda introducerea unui deget in vagin, pentru a o obisnui cu senzatiile erotice.

 

Cu degetul se cauta zona punctului G, care poate fi atins si daca partenera e virgina. In momentul descoperirii acestuia pe peretele frontal al vaginului, se recomanda stimularea lui, pana in momentul cand partenerul simte ca femeia este pregatita pentru penetrare. In acel moment, partenerul introduce usor penisul in vagin si, cu miscari incete si senzuale, incearca sa patrunda in adancurile ei.

 

Daca femeia simte o durere usoara, partenerul trebuie sa se opreasca putin si sa o alinte in continuare, sa o faca din nou sa traiasca senzatiile tari de la inceput.

 

Pozitia ideala pentru a incepe viata sexuala pentru o femeie este pozitia misionarului, in care ea lasa partenerul sa-i coordoneze miscarile si sa preia controlul. Cu o astfel de formula niciun barbat nu poate da gres, dar a se retine ca ingredientul cel mai important al acestei formule il reprezinta dorinta barbatului de a produce placere.

 

Afla mai multe accesand FORUM - Totul despre sex.

Dr. cartoon porn Evelyn Cristescu

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro