Mamici si copii
9 lucruri de evitat in timpul sarcinii
Friday, 16 March 2012 13:43

Stii deja foarte bine ca o viitoare mamica ar trebui sa stea departe de alcool si de tigari, sa faca efort moderat si sa nu se streseze prea tare. Pe lista neagra e necesar, insa, sa treci si cateva lucruri de care probabil nu stiai ca iti pot dauna in aceasta perioada.

Read more...
 
Cele mai sanatoase alimente pentru gravida
Friday, 16 March 2012 13:37

Din alimentatia femeii insarcinate nu trebuie sa lipseasca proteinele, glucidele, fibrele si vitaminele. Care sunt cele mai sanatoase alimente de consumat in timpul sarcinii?

Read more...
 
5 simptome ciudate ale sarcinii
Tuesday, 07 February 2012 10:51

Prietenele si rudele nu ti-au vorbit despre aceste probleme, iar tu nu te-ai gandit vreodata ca s-ar putea asocia cu sarcina. Iti prezentam cele cateva simptome pe care este normal sa le ai cand esti insarcinata, chiar daca nu te astepti.

Read more...
 
Cele mai cunoscute mituri despre sarcina
Thursday, 02 February 2012 14:37

Imediat ce ai aflat ca esti gravida, mai mult ca sigur sfaturile au inceput sa vina de la sine. Poate ca mama ta ti-a povestit cate ceva din ce stia ea, dar anii au trecut si medicina a evoluat. Prin urmare, ti-am pregatit o lista cu cele mai comune mituri tesute in jurul sarcinii.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of cartoon porn 2
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro