|
Nu esti logat. Imi intarzie menstruatia#1 2010-03-31 11:19:24
imi intarzie menstruatiaSalut...sunt noua pe aici si sper sa ma ajutati cu sfaturi sau pareri deoarece am o problema si nu stiu ce sa mai cred. Eu nu am un ciclu regulat, deci nu pot sa calculez cand sunt in perioada fertila. Am avut un contact sexual neprotejat pe 18 martie, insa nu a durat mult deoarece i-am zis sa se opreasca din frica, si dupa nici nu a ejaculat deloc. Pe 24 martie ar fi trebuit sa-mi vina insa nici pana acum nu mi-a venit. Am facut 2 teste pana acum,ambele au iesit negative, ultima azi dimineata, adica de la 2 saptamani de la contact si de la o saptamana de intarziere a ciclului. Voi ce credeti? Exista riscul sa fiu insarcinata? Astept pareri si sfaturi, va multumesc Offline #2 2010-03-31 13:01:06
Re: imi intarzie menstruatiametoda calendarului se calculeaza si la o menstruatie neregulata Offline #3 2010-04-01 22:45:49
Re: imi intarzie menstruatiaBună ziua! Am o mare problemă. ultimul meu ciclu a fost de pe data de 14 martie 2010 pană pe data de 20 martie 2010.... În februarie îmi ţinuse ciclu de pe 13 februarie 2020 pană pe 19 februarie 2010, iar în ianuarie de pe 16 ianuarie 2010 pană pe 22 ianuarie 2010. Offline #4 2010-05-27 18:03:06
Re: imi intarzie menstruatiaMi-a intarziat menstruatia cu 8 zile trebuia sa vina pe 19 mai si nu a venit am facut un test de sarcina dupa 5 zile si a iesit negativ mentionez ca nu am un ciclu regulat + ca am si niste dureri de cap am fost la dr mi a zis ca am cefalee si mi a dat flamexim poate sa intarzie si din cauza asta ?? sunt stresata nush ce sa fak mai fak maine un test mentionez ca nu am nici un simptom care sa prevesteasca o eventuala sarcina dekt dureri de cap Offline #5 2010-05-27 21:42:19
Re: imi intarzie menstruatia
Nu'ti raspunde nimeni...asa ca o fac eu! Offline #6 2010-05-28 09:10:56
un test de sarcină e concludent la 3 săptămâni de la contact sau la o săptămână după ce ți-a întârziat. încadrându-te în acest interval, testul negativ ar trebui să te liniștească, pt că nu există teste fals pozitive. e probabil de la stres, treci printr-o perioadă mai aglomerată sau ceva de genul Offline #7 2010-06-03 07:20:09
Re: imi intarzie menstruatia"Buna. Am si eu o problema. Sunt casatorita de vreo 7 luni dar sunt cu actualul sot de 5 ani - si cam de 4 ani de cand ne-am inceput activitatea sexuala am folosit ca metode contraceptive (la inceput prezervativul), apoi am luat eu anticonceptionale + coitus interruptus .... iar apoi dupa nunta am renuntat la cele doua si am ramas doar la coitus interruptus ( pentru ca nu ne simtim pregatiti inca sa avem un copil...si am zis sa mai asteptam). Problema este ca nu stiu cat de eficienta este aceasta ultima metoda, doar de una singura, pentru ca... ultima menstruatie am avut-o pe 5 aprilie... si inca nu mi-a venit, am facut si 2 teste de sarcina cam la interval de 1 saptamana intre ele si nimic... dar incep sa ma ingrijorez:( se poate sa fi dat gres testele? Si sa fiu insarcinata? Sau este vreo dereglare hormonala la mijloc? Tin sa precizez ca anticonceptionalele le-am luat neitrerupt timp de 3 ani, iar inainte sa le am aveam menstruatia foarte neregulata, ceea ce vad ca mi se intampla si acum dupa ce le-am intrerupt (dar totusi perioada asta de intarziere de pe 5 aprilie pana in prezent mi se pare prea mare). Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu vreun sfat. Care ar putea fi cauza? Iar daca este vorba de dereglare ... este vorba de vreo dereglare care sa aiba legatura cu sexul (prea des sau prea rar - cat de regulat trebuie sa fie? Stiu ca sexul este sanatos - dar cat de des? Asta din punct de vedere al sanatatii fizice si psihice bineinteles...) Offline #8 2010-06-03 09:01:43
Re: imi intarzie menstruatiapoate fi si sarcina, poate fi si dereglare hormonala. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-06-03 09:02:57) Online #9 2010-06-03 11:22:22
MULTUMESC FRUMOS! Mi-a venit si menstruatia intre timp! Offline #10 2010-07-13 20:50:11
Re: imi intarzie menstruatiaam si e o problema De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. ![]() Offline #11 2010-07-13 22:39:11
Re: imi intarzie menstruatiaDin moment ce spui ca te-ai protejat inseamna ca nu esti insarcinata. Daca dupa contactul acela de acum 3 luni ti-a venit menstra e ok. Probabil iti intarzie de la stres, stiu ca iti faci griji sa nu cumva sa fie sarcina dar calmeaza-te si fa un test de sarcina eventual. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #12 2010-07-14 00:06:57
Re: imi intarzie menstruatiaadevarul e ca sunt stresata tot timpul sa nu se intample ceva.iar acum ca mi`a intarziat numai la ce`i mai rau ma gandesc..o sa fac un test si sper ca o sa iasa bine De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. ![]() Offline #13 2010-07-14 00:15:57
Re: imi intarzie menstruatiaPai gandeste la rece putin. Te-ai protejat, prezervativul nu s-a rupt, nu a alunecat, nimic. Deci e totul ok. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #14 2010-07-21 00:02:14
Re: imi intarzie menstruatiaam fakut si testul si a iesit negativ De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. ![]() Offline #15 2010-07-21 00:16:02
Re: imi intarzie menstruatiaSa ai rabdare si sa astepti pentru ca o sa vina Offline #16 2010-07-21 00:26:31
consulta un doctor. 3 sapt intarziere..pai mai ai putin si trebuia sa iti vina a doua oara Rabdarea se invata, ironic, tre' s-o iei usor, usor. Offline #17 2010-07-21 20:42:37
Re: imi intarzie menstruatiaoff..dar mi` e kam frika De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. ![]() Offline #18 2010-07-21 22:49:51
Re: imi intarzie menstruatiade ce sa iti fie frica? decat sa stai asa si sa nu stii ce probleme ai mai bine te duci la doctor, te consulta si iti da un tratament. Rabdarea se invata, ironic, tre' s-o iei usor, usor. Offline #19 2010-07-21 23:02:10
Re: imi intarzie menstruatiaprima data e mai greu k la orike lukru De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. ![]() Offline #20 2010-07-21 23:07:09
Re: imi intarzie menstruatiama tot uitam pe forum si poate se gaseste cineva sa imi raspunda si mie la o intrebare. Am luat anticonceptionale(rigevidon) aproape 5 ani,n-am avut nicio problema,dar de 3 luni si jumatate am renuntat la ele.Imediat dupa aceea,la cateva zile mi-a venit ciclul,dar de atunci nu s-a mai intamplat nimic...sunt 2 luni si jumatate de cand astept sa-mi vina iarasi....si tot nimic. Imi puteti da vre-un raspuns? va rog Offline #21 2010-07-22 09:02:56
Re: imi intarzie menstruatiawica2witch ai warn pt postare multipla. ti s-a raspuns la celalalt topic la careb ai intrebat. Online #22 2010-07-23 11:15:54
Re: imi intarzie menstruatiaAm si eu o problema.Luna trecuta mi-a venit de 2 ori ciclul.pt k am luat pastila de a 2 zi.Iar luna asta imi intarzie foarte mult.Ce se intampla?e normal?sau ar fii normal sa nu-mi vina deloc luna asta?cu toate k ma cam doare burta jos!astept raspuns. multumesc! Offline #23 2010-07-23 11:16:39
Re: imi intarzie menstruatiaiti intarzie din cauza pastilei, e un efect secundar foarte des intalnit... n-ai ce sa faci, decat sa mai ai rabdare Online #24 2010-07-23 11:19:45
Re: imi intarzie menstruatiae posibil sa nu imi vina luna asta deloc? Offline #25 2010-07-23 11:26:58
Re: imi intarzie menstruatiae posibil, mie mi s-a intamplat Online #26 2010-07-23 11:41:16
Re: imi intarzie menstruatiacum sa nu aiba sens?!!?ma intereseaza...multumesc! Offline #27 2010-07-23 11:43:05
Re: imi intarzie menstruatiapai ti se raspunde aici, nu e nevoie sa intrebi la toate topicurile, ca tot aceleasi persoane iti raspund Online #28 2010-07-26 23:34:41
Re: imi intarzie menstruatiaof..nu stiu ce sa fac.am vrut sa merg la ginecolog si nu era in ziua aia..acum am mai vorbit ku niste prietene si mi`au spus k au mai patit si ele sa nu le vina menst. intr`o luna sau sa le vina de 3 ori pe luna si le`a internat in spital De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. ![]() Offline #29 2010-07-26 23:55:15
Re: imi intarzie menstruatiase poate sa iti intarzie si mai mult si tu sa nu afli cauza...de ce fugiti toti de medici?va mananca? ...daca mergi la un cabinet nu are cum sa te interneze...si nu cred ca se interneaza doar ptr atata lucru...un ecograf si un tratament potrivit cred ca te-ar scoate din impas...mergi cu incredere O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #30 2010-07-27 00:10:07
Re: imi intarzie menstruatianu mi`a placut niciodata la doctor si am avut norocul sa nu fiu internata niciodata..si acum mi`e cam frica...o prietena mi`a spus k ei i`a intaziat 2 sapt si a fost la medic , la ginecologie si a internat`o De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. ![]() Offline |
|