Sexualitate feminina: 7 intrebari despre sex (I)
Tuesday, 06 December 2011 14:31

intrebarile_femeilor_despre_sexDe regula, femeile isi pun mereu multe intrebari si nici cand vine vorba de sex nu fac exceptie. „Nu imi place felatia, dar pot oare sa-i refuz aceasta placere?” sau „Nu mai am aceeasi dorinta sexuala ca la inceput. Ce pot face?” sunt doar cateva intrebari la care femeile cauta raspuns. Ce se intreaba femeile si care sunt raspunsurile?

Ce este de facut daca...

1. ...barbatul vrea sex oral, iar femeia nu?

Multi barbati asteapta sa li se faca sex oral, insa nu putine sunt femeile care nu agreeaza aceasta practica. Lucrurile se pot complica usor daca femeia a cedat cel putin o data, iar barbatul cre cartoon porn de ca a fost depasita respectiva bariera. Ce e de facut in aceasta situatie?

 

lipsa_libidoului

Barbatii care cred ca, odata cu trecerea timpului, partenera va indragi cu siguranta sa le faca sex oral se inseala. Din contra: daca partenera si-a manifestat mereu dezinteresul pentru felatie, cu toate ca, din cand in cand, a cedat pentru a fi pe placul lui, va avea, odata cu trecerea timpului, un dezgust amplificat vizavi de sexul oral. Mai mult, ar putea sa nu mai aiba aceeasi dorinta sexuala si cei doi sa se indeparteze treptat unul de celalalt. 


Solutia? Comunicati cat mai mult unul cu celalalt si spune-i ce crezi. Nu astepta sa-ti ghiceasca dorintele sau aversiunea pentru o practica sau alta, dar nici nu accepta sa faci ceva ce nu-ti face placere. 

2. ... dupa nastere, nu mai ai dorinta sexuala?

Venirea pe lume a unui bebelus atrage dupa sine schimbari in viata de cuplu. In unele cazui, partenerii accepta mai greu faptul ca nu mai sunt doar ei doi. Mama are grija de copil si acest lucru ii ocupa o mare parte din timp. Nu mai are prea mult timp pentru ea, iar sexul nu e o prioritate. Partenerul se poate simti neglijat si, uneori, asociaza lipsa libidoului partenerei cu diminuarea iubirii pentru el.


Cuplul poate iesi din acest impas prin dialog. Barbatul isi poate comunica nemultumirea fara a face reprosuri, iar femeia il poate asigura de iubirea ei. In cazul in care cei doi nu pot depasi impasul, vizita la sexolog nu e o idee rea.

3. Cat timp rezista un barbat fara sex?

La fel de mult cat rezista si o femeie... Adica mult timp. Unele femei cred ca sotul/ partenerul nu rezista mult timp daca nu face sex, insa realitatea este alta. Este adevarat, insa, ca barbatii se simt, de cele mai multe ori, mai frustrati decat femeile din aceasta cauza. Ceea ce ii deranjeaza adesea este faptul ca se tem ca nu mai sunt la fel de atragatori pentru partenera sau ca nu sunt iubiti ca la inceput. Cautati sa aveti cat mai multe activitati comune. Viata sexuala va intra, in timp, pe fagasul obisnuit.

 

Continuare...

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro