Un preludiu de vis
Tuesday, 25 October 2011 cartoon porn 07:33

preludiul_perfectRomantismul si pasiunea pot cladi impreuna un preludiu de vis si pot sa contureze o frumoasa poveste de dragoste. Relatiile de iubire ofera partenerilor ocazia sa se descopere reciproc si sa-si indeplineasca dorintele, creionand impreuna comunicarea nonverbala.

 

Iubirea este urmata de o suita de momente de tandrete si dovezi de afectiune care invaluie relatia cu persoana iubita intr-un aer misterios si incitant.

 

Apropierea dragostei ne transforma in fiinte blande si intelegatoare si ne transmite fiorii care ne aduc emotiile si clipele inedite din viata noastra. Fiecare dintre noi viseaza la momente deosebite petrecute cu persoana iubita in locuri intime si fermecatoare.

 

Unii dintre noi planuiesc o escapada romantica la mare si aspira la petrecerea timpului pe plaja, unde luna devine martorul iubirii si vegheaza momentele de tandrete. Altii isi doresc sa aiba parte de o vacanta la munte unde sa mearga cu persoana iubita la o cabana izolata si departe de agitatia si privirile oamenilor.

Un preludiu de vis...oglindirea dorintelor noastre secrete!

Pentru a descoperi dorintele si visurile persoanei iubite, primul pas este sa ii dovedim ca ii suntem alaturi, ca o putem asculta si ca ii respectam dorintele. Visurile partenerului sunt incitante si alimenteaza atractia care devine din ce in ce mai intensa in relatia de cuplu. Fiecare pas pe care il facem intr-o relatie marcheaza un proces de cunoastere.

 

preludiu_de_vis

Corpul uman este un taram pe care il putem explora si valorifica, iar simturile ne ghideaza in "calatoria" noastra. Creierul transmite mesajele trupului si se afla intr-o comuniune perfecta cu sufletul.

 

De cele mai multe ori, ratiunea este invinsa de ceea ce ne dicteaza inima. Imaginatia noastra este cultivata cu dorinte si preludiul este calea noastra de a ne exterioriza cele mai profunde ganduri si emotii.

One night stand sau relatiile de lunga durata?

Cunoasterea partenerului reprezinta cheia succesului in ceea ce priveste planuirea unui preludiu de vis. Crearea ambientului potrivit pentru relatia de iubire dintre doi oameni se poate realiza numai in conditiile in care cei doi isi cunosc preferintele si dorintele cele mai ascunse.

 

Pe de alta parte, comunicarea dintre doua persoane care de-abia s-au cunoscut este deficitara si nu a ajuns la maturitatea care sa genereze informatii si sentimente care stau la baza unei relatii de iubire.

 

Efectul one night stand este efemer si nu transmite mesajele de dragoste care transforma apropierea dintre doua persoane in clipe de neuitat, care se materializeaza in amintirile noastre. Ne putem bucura de un preludiu de vis langa persoana pentru care nutrim sentimente de iubire si pe care am cunoscut-o indeanjuns pentru a-i putea indeplini cele mai misterioase fantezii si dorinte.

 

Preludiul face parte dintr-un complex de elemente care se afla in interdependenta si completeaza pasiunea, romantismul si dragostea impartasita persoanei iubite.

 

Articol scris de Brandusa Cirlan pentru concursul media-content. Participa si tu si poti castiga un Ipad sau un Iphone!

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro