Importanta preludiului
Monday, 24 October 2011 08:34

importanta_preludiuluiAtat de mult accent s-a pus in rubricile de profil pe importanta preludiului, incat barbatii, de teama sa nu dea gres, sa fie catalogati ca insensibili si neatenti au inceput sa duca aceasta practica la extreme.  Deci... Serial cu doua episoade: preludiul si penetrarea sau film artistic?

 

Haideti sa privim problema putin altfel: preludiul nu reprezinta o serie de pasi ai unei etape obligatorii. Ce farmec ar mai avea o partida de sex pe birou sau in lift daca ar incepe cu preludiu?

Cat de important este preludiul?

Preludiul este o etapa obligatorie a unei partide de sex elaboate, nu spontane. Nici in cadrul unei aventuri de o noapte nu prea are loc, pentru ca o aventura presupune o pasiune spontana sau, altfel spus, "un foc de paie" aprins de cele mai multe ori de aburii alcoolului, ambientului, conjuncturii.

 

preludiul_este_important

Nimeni nu spune ca in asemenea momente spontane nu trebuie sa existe saruturi, mangaieri etc., dar timpul acordat lor trebuie sa se opreasca in momentul in care unul din parteneri a rostit una dintre expresiile considerate "murdare".

 

Daca se prelungeste inutil acest moment, trebuie sa o iei de la zero, intrucat  ai ratat punctul culminant al dorintei sexuale (despre care vorbeam mai devreme, exprimat in acele cuvinte),  iar tot efortul tau de pana atunci a fost in zadar.

 

Cred ca si in celelate momente de dragoste, adica in cele eleborate, se poate aplica cartoon porn aceeasi masura temporala.

 

Mai exista un risc daca se hiperbolizeaza importanta preludiului: sa fie minimalizata importanta actului sexual in sine.

 

Un preludiu prelungit inutil poate sa conduca la atingerea orgasmului fara penetrare la ambii parteneri. Ce e rau in asta, ati intreba? Nu e nimic rau daca se mai poate continua in aceeasi nota spontana, cu aceeasi pasiune initiala si cu acelasi chef. Dar daca nu...?

 

Deci dozati-va eforturile pe tot parcursul actului sexual. Nu uitati ca are doua etape intre care nu e indicat sa existe diferente de durata prea mari.

 

Articol scris de Mihaela, pentru concursul media-content. Participa si tu si poti castiga un Ipad sau un Iphone!

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro