Trecutul sexual, subiect de discutie in cuplu?
Friday, 30 September 2011 08:04

trecutul_sexual_ca_subiect_tabuDaca tocmai ai inceput o noua relatie, probabil inca te mai gandesti daca e necesar ca partenerul tau sa afle despre relatia sau relatiile tale anterioare. Este trecutul sexual un subiect de discutie in cuplu?

 

Spunem adesea ca o relatie ar trebui sa se bazeze pe sinceritate. Pe baza acestui principiu, unele persoane considera ca ar trebui sa discute cu partenerul despre trecutul sexual. Altele discuta despre trecutul sexual considerand ca, mai devreme sau mai tarziu, iubitul va afla unele lucruri si atunci poate va fi mai rau.

 

trecutul_sexual_subiect_de_discutie_in_cuplu

Unii considera ca trecutul sexual este o chestiune privata, insa de restul lumii, nu de propriul iubit sau sot. Chiar daca exista lucruri pe care poate le regreti in legatura cu relatiile tale sexuale anterioare, cel de langa tine ar trebui sa te accepte asa cum esti daca te iubeste cu adevarat, iar acest lucru este valabil si pentru barbati; si ei pot avea unele regrete.

 

Aceasta tema este una sensibila pentru fiecare dintre noi; poate ne e greu sa spunem sau sa ascultam unele lucruri, dar uneori e cel mai bine. O buna comunicare cu partenerul ajuta la consolidarea relatiei si a vietii sexuale a cuplului. Chiar daca va dezvaluiti aceste detalii, ele nu trebuie sa constituie un obstacol in relatia voastra, ci trebuie acceptate.

 

Daca trecutul sexual poate constitui un subiect de discutie cu partenerul, acest lucru nu inseamna ca intimitatea cuplului trebuie discutata si cu altii (prieteni, colegi etc.). 

 

In cazul in care decidem sa nu pastram secret trecutul nostru sexual, apar mai multe intrebari: "cum vom reactiona cand partenerul nostru ne va dezvalui detaliile vietii sale sexuale din trecut?", " in ce masura ne vor afecta aceste dezvaluiri?", "oare ne vom schimba parerea despre el dupa ce aflam detalii ce tin de viata lui sexuala dinainte de a ne cunoaste?".

 

Se spune ca dragostea e oarba, deci,in final, si tu si el trebuie sa lasati trecutul deoparte si sa traiti in prezent. Doar asa va veti putea bucura cu adevarat de relatia din prezent, fara sa va ganditi prea mult la trecut.

 

Articol scris de Diana Alx, pentru concursul media-content. Participa si tu si poti castiga un Ipad sau un Iphone!

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare cartoon porn pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro