5 mituri despre sexualitatea masculina
Monday, 22 August 2011 13:13

mituri_sexualitate_masculinaDaca, de cele mai multe ori, barbatii sunt de parere ca femeile sunt invaluite intr-o aura de mister, si ei, barbatii ne starnesc curiozitatea. Iata 5 mitri despre sexualitatea masculina:

 

1. Barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde

Fals. Nici barbatii, nici femeile nu se pot gandi non-stop la sex din simplul motiv ca nu au o asemenea rezistenta mentala. Insa este adevarat ca cei mai multi barbati se gandesc cel putin o data pe zi la sex.

2. Burlacii au o viata sexuala mai bogata

mituri_barbati

Fals. Un sondaj realizat de National Opinion Research Center a relevat faptul ca barbatii casatoriti se declarau mai satisfacuti cu privire la viata sexuala decat burlacii cu 28% pana la 400%, in functie de varsta. Si casatoria nu inseamna a te „desfasura” doar in pat. Femeile si barbatii casatoriti sunt mai susceptibili de a cunoaste orgasmul prin intermediul sexului oral.

3. Sperma este bogata in calorii

Fals. Lichidul seminal contine apa si nutrienti precum vitamina C, calciu si magneziu. De asemenea, este bogat in fructoza, dar are doar 5-7 calorii... „portia”.

4. Daca te razi, firul de par creste mai repede, mai des, mai gros

Fals. Daca ar fi adevarat acest mit, atunci inseamna ca am gasit solutia pentru caderea parului (alopecia)! Firele de par sunt la fel si inainte, si dupa ce sunt rase.

5. Barbatii care au cartoon porn degetele de la picioare mai mari au si sexul mai mare

Fals. Este, totusi, adevarat faptul ca dezvoltarea degetelor de la picioare si a penisului (ca si in cazul dezvolatrii degetelor de la maini si a clitorisului, la femei) au la baza aceeasi gena. Dar lungimea unuia nu este un indicator pentru lungimea celuilalt.


Un studiu la care au luat parte 3000 de barbati nu a relevat nicio legatura intre marimea degetelor de la picioare si cea a sexului.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro