Alcool sau sex?
Thursday, 11 August 2011 13:48

alcool_sau_sexToata lumea cunoaste faptul ca alcoolul face mai mult rau decat bine. Putini dintre noi, insa, se gandesc la pericolul pe care il reprezinta acest “cocktail”: sex cu alcool.

 

 

Sexul si alcoolul

alcoolul_si_bolile_cu_transmitere_sexuala

Unul dintre efectele alcoolului consumat in exces este pierderea controlului. O seara petrecuta impreuna cu prietenii presupune, deseori, consum de alcool si se poate incheia cu... un raport sexual neprotejat. Astfel, tanara poate ramane insarcina sau poate contracta o boala cu transmitere sexuala (inclusiv HIV-SIDA).

 

Specialistii care se ocupa cu studierea HIV-SIDA afirma ca aproape toata lumea a auzit sau cunoaste foarte bine care sunt riscurile intretinerii de raporturi sexuale fara prezervativ. Cu toate acestea, alcoolul sta la baza multor contaminari cu virusul HIV. Si sa nu uitam ca se consuma tot mai multe bauturi alcoolice la petreceri sau la iesirile cu prietenii.


Rezultatul? Acesti tineri care cunosc riscurile contactului sexual neprotejat si care, de obicei, nu fac sex fara prezervativ ajung sa bea cel mai mult si, prin urmare, sa contracteze HIV-SIDA sau alte boli cu transmitere sexuala.


Astfel, numarul tinerilor seropozitivi creste de la o zi la alta, iar regretele ulterioare sunt, de cele mai multe ori, de prisos.

Alcoolul ucide

Si nu doar cand persoana care a baut se urca la volan. In timp, alcoolul distruge ficatul, provocand ciroza. 


Pericolul ascuns este cel al unei increderi de sine exagerate, care duce la slabirea vigilentei si faciliteaza contractarea bolilor cu transmitere sexuala (prin intermediul actului sexual neprotejat), dintre care unele sunt letale (SIDA).

 

Iti recomandam si articolul Drogurile si agresiunea sexuala.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala cartoon porn sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro