Sex in timpul menstruatiei
Monday, 08 August 2011 06:48

sex_in_timpul_menstruatieiMulte femei se intreaba daca este sau nu indicat sa intretina raporturi sexuale in timpul menstruatiei si ce riscuri prezinta sexul in timpul menstruatiei. 

Este indicat sexul in timpul menstruatiei?

Daca femeia aflata la menstruatie doreste sa intretina relatii intime cu partenerul, poate sa o faca, pentru ca nu exista contraindicatii medicale. Cu toate acestea, trebuie sa se protejeze atat de o posibila sarcina, cat si de bolile cu transmitere sexuala.

Femeia simte dorinta sexuala in timpul menstruatiei?

sex_la_menstruatie

Raspunsul este „da”. Menstruatia poate fi momentul de cartoon porn apogeu pentru libido. Dar lucrurile nu stau la fel pentru toate femeile. De exemplu, daca in celelalte zile ale ciclului menstrual, femeia care ia pilule se poate confrunta cu scaderea libidoului, in cele 7 zile de pauza creste dorinta sexuala. Si, cum in acest caz, sangerarile nu sunt abundente, este pacat ca partenerii sa nu profite de cresterea libidoului.

Poti ramane insarcinata la menstruatie?

Da, daca faci sex neprotejat in timpul menstruatiei, poti ramane insarcinata. O femeie este fertila mai multe zile inainte de ovulatie. Este de ajuns ca menstruatia sa dureze ceva mai mult decat de obicei si ca ovulatia sa se produca mai repede pentru ca femeia sa poata ramane insarcinata in cea de-a 4-a sau a 5-a zi a ciclului, cand este inca la menstruatie. 

Din punct de vedre medical, sangele este deranjant?

Nu pentru mecanica actului sexual. Din contra: sangele joaca rolul unui lubrifiant. In schimb, prezenta sangelui sporeste riscul de transmitere a unei infectii/ boli. De aceea este atat de important sa folositi prezervativul.

Femeilor le place sa faca sex in timpul menstruatiei?

Cheful de sex variaza de la femeie la femeie. Unele femei nu se simt confortabil sa faca sex cand sunt la menstruatie, in timp ce pe altele nu le deranjeaza. Nu este bine ca femeia sa se simta constransa nici sa faca, nici sa nu faca. La urma urmelor, menstruatia dureaza doar cateva zile.

Cunilingus-ul este o practica curenta in aceste zile?

Nu neaparat. Mai mult, multi barbati s-ar putea arata deranjati de prezenta sangelui. Cu toate acestea, zona erogena cea mai sensibila  a femeii este clitorisul, care, la menstruatie, devine si mai sensibil. Asadar, poate fi o sursa de nebanuite placeri.

 

Pentru intrebari si informatii suplimentare, intra in FORUM-ul anticonceptionale.ro - Totul despre sex.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro