7 beneficii ale fanteziilor sexuale
Thursday, 04 August 2011 10:29

fanteziile_erotice_pot_duce_la_orgasmFanteziile sunt parte a vietii sexuale. Ele sunt mai mult decat produse ale imaginatiei: ne ajuta sa ne simtim impliniti pe plan sexual. Ce efecte au fanteziile sexuale asupra vietii noastre sexuale?

 

1. Fanteziile intretin dorinta sexuala pe termen lung

Rutina iti ameninta viata sexuala? Fanteziile sexuale alunga monotonia din dormitor, reprezentand “condimentul” unei vieti sexuale implinite. Ele iti “hranesc” dorinta sexuala.

2. Fanteziile erotice anticipeaza placerea sexuala

Fanteziile erotice nu inseamna doar imaginarea unor scene de dragoste surprinzatoare, ci si anticiparea viitoarelor momente de placere. O noua pozitie? Un alt gen de mangaiere? Un joc de roluri? Imaginarul erotic ne ajuta sa proiectam momente viitoare si ne duc cu gandul la noi culmi ale placerii.

3. Fanteziile - stimul pentru dorinta sexuala

Lipsa dorinta sexuale? Partenerul are chef de sex, dar tu nu? Solutia poate fi sa ai in minte fantezia preferata si sa incepi s-o traiesti. Vei simti cum te cuprind dorinta si excitatia.

beneficii_fantezii_sexuale

 

4. Ai fantezii – deja te simti mai bine

Placerea sexuala inseamna orgasm? Da, dar nu numai. Faptul ca deja ai in minte niste scenarii erotice te face sa resimti, intr-o masura mai mica sau mai mare, placerea – dar asta cu conditia sa te raportezi la situatie ca fiind o componenta a sanatatii sexuale.

5. Fanteziile amplifica placerea

Uneori, excitatia sexuala apare mai repede si este mai intensa. In alte momente, ea se instaleaza mai greu. Pentru a amplifica placerea resimtita in timpul actului sexual, este suficient sa ai in minte cateva fantezii...

6. Fanteziile pot duce la orgasm

Simti dorinta, esti excitata si iti mai trebuie putin sa ajungi la orgasm. “Putinul” acesta poate fi un cuvant soptit, un gest care sa te ia prin surprindere, o anumita miscare sau... scenariul erotic pe care-l ai in minte.


Atunci cand iti cunosti foarte bine corpul (zonele erogene) si cand stii ce anume iti produce placere, vei  putea sa decizi momentul declansarii orgasmului.

7. Fanteziile sexuale te ajuta sa te cunosti

Unul dintre cele mai mari beneficii ale fanteziilor sexuale este ca te ajuta sa te cunosti. Fantezia sexuala tine de intimitatea fiecaruia, ajutandu-te sa te raportezi la sexualitate. Mai mult, fanteziile sexuale isi pun amprenta asupra asteptarilor noastre.

 

Citeste si articolul Top 10: Fantezii sexuale feminine.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cartoon porn cu acordul scris al anticonceptionale.ro