Dragoste fara penetrare
Thursday, 21 July 2011 13:10

orgasm_fara_penetrarePoti face dragoste si fara penetrare si acest lucru dovedeste ca-ti iubesti partenerul si ca stiti sa va respectati dorintele. Iata cum poti sa te bucuri de acest tip de dragoste:

 

Dragostea fara penetrare nu inseamna doar preludiu cu mangaieri senzuale, masaj erotic si saruturi indraznete. Ea presupune atingerea orgasmului prin alte mijloace decat penetrarea. In lipsa sexului vaginal clasic, sunt necesare alte metode care sa va duca in pragul orgasmului. Veti trai altfel erotismul si veti descoperi noi placeri.

Orgasmul clitoridian

Clitorisul reprezinta principala zona erogena a femeii. Ce are de facut partenerul? In primul rand, sa se asigure ca partenera este excitata inainte de a-i mangaia clitorisul. Apoi, sa observe cu atentie ce gen de mangaieri prefera partenera lui: cele delicate sau cele sustinute?, mangaierile circulare sau atingerile senzuale?, mangaierile directe sau cele ale zonei din apropierea clitorisului?


Barbatii ar trebui sa ia in considerare utilizarea unui lubrifiant, in vederea sporirii placerii partenerei. In caz ca nu are el aceasta initiativa, propune-i tu. Saliva sau lubrifierea vaginala produc aceeasi placere.

Cat mai multe mangaieri

Nu doar clitorisul ar trebui sa se bucure cartoon porn de mangaierile oferite de el: mangaierea sfarcurilor sporeste excitatia femeii, iar mangaierile din zona vaginala o ajuta sa obtina orgasmul. Vulva reprezinta, la randul ei, o zona erogena de neocolit.


Mangaierile si masajul pot aduce o femeie in culmea placerii, cu conditia sa fie efectuate asa cum isi doreste partenera. Este esential ca amandoi sa-si cunoasca zonele erogene, dar sa stie ce ii place si celuilalt.

dragoste_fara_penetrare

 

Mangaieri pe placul barbatilor

Barbatii adora mangaierile din zona organelor genitale. Incepe cu zona abdomenului, apoi mangaie interiorul coapselor, fesele, zonele din apropierea sexului. Apoi, continua cu mangaierile la nivelul penisului, insa nu atinge punctele cele mai sensibile, in vederea sporirii tensiunii erotice dintre voi.

 

Tine cont de faptul ca frenul este punctul cel mai sensibil al corpului masculin, iar mangaierile din aceasta zona ii vor spori placerea, putandu-l aduce in pragul orgasmului.

Orgasmul masculin

Barbatul poate avea orgasm ca urmare a mangaierilor efectuate cu ajutorul gurii si al limbii. Mare atentie: in cazul in care nu aveti o relatie stabila si nu sunteti fideli unul altuia, se impune folosirea prezervativului, pentru a preveni bolile cu transmitere sexuala.

Ce anume ne poate impiedica sa ne bucuram de dragostea fara penetrare?

In ceea ce ii priveste pe barbati, dificultatile de a se bucura de raportul sexual cu sau fara penetrare sunt disfunctiile erectile si lipsa libidoului (cauzata de luarea unui medicament sau de o problema de sanatate).


Femeia poate sa nu resimta placere in timpul raportului sexual (cu sau fara penetrare) daca sufera de micoze genitale sau de uscaciune vaginala.


Dragostea fara penetrare este un mod excelent de a va cunoaste reciproc zonele erogene, fiind si o modalitate prin care te poti bucura de senzatii inedite, care dureaza.

 

Pentru mai multe informatii, citeste si articolul Excitatia sexuala.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro