Top 10: Fantezii sexuale feminine (II)
Monday, 11 July 2011 08:49

fantezii_feminineAi o viata sexuala din care nu lipsesc romantismul, tandretea, dar nici surprizele placute si, cu toate acestea, tot ai in  minte anumite scenarii “picante”? Te regasesti si tu in acest top 10 al celor mai intalnite fantezii sexuale feminine ?

 

6. Partener imbracat in uniforma

fantezii_sexuale_femei

 

Si aceasta fantezie sexuala este foarte des intalnita in randul femeilor. Uniforma este asociata ideii de autoritate, forta, protectie, si multe reprezentante ale sexului frumos cauta siguranta in bratele unui barbat.

7. Sex cu doi parteneri

fantezie_erotica

 

Chiar daca nu te gandesti sa faci vreodata asa ceva, probabil ca ai avut, candva, aceasta fantezie, doar pentru a vedea cum ar fi daca… Retine faptul ca si fanteziile sexuale te ajuta sa te cunosti si sa afli ce ti-ar placea si ce nu sa faci si sa ti se faca.

8. Sex la cinema

sex_la_cinema

 

In adolescenta, ai visat sa faci sex la cinema, dar, pe vremea aceea, nu aveai iubit ? Ei bine, iti poti lua revansa acum. Cinematograful, adesea locul primelor sarutari si mangaieri, poate deveni locul ideal pentru a invinge rutina sexuala. E un loc public si doar intunericul va fereste de privirile celorlalti…

9. Imbracata, dar fara lenjerie intima

ce_fantezii_au_femeile

 

Scenariul presupune sa iesi in oras imbracata intr-o rochie draguta, dar sa te lipsesti de lenjeria intima. Avand un look aparent decent, nu ai nimic pe dedesubt, ceea ce te faci disponibila pe plan sexual si vantul este cel care iti poate « dezvalui » secretul.

10. Aventura la locul de munca

aventura_la_birou

 

Daca, in adolescenta, visai sa ai o relatie cu acel profesor dupa care erau innebunite toate studentele, in prezent, fanteziile sexuale pot avea ca obiect… un coleg sau chiar seful tau. Cu toate ca in viata reala nici nu poate fi vorba de asa ceva, e placut cateodata sa-ti imaginezi cum ar fi daca… ai deveni brusc irezistibila pentru barbatul pe care-l admiri tacit.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro