Top 10: Fantezii sexuale feminine (I)
Monday, 11 July 2011 07:49

fantezieAi o viata sexuala din care nu lipsesc romantismul, tandretea, dar nici surprizele placute si, cu toate acestea, tot ai in  minte anumite scenarii “picante”? cartoon porn Te regasesti si tu in acest top 10 al celor mai intalnite fantezii sexuale feminine ?

 

 

1. Sex in natura

sex_in_natura

 

Cate dintre noi nu am visat macar o data sa facem sex pe plaja, sub clar de luna sau la rasaritul soarelui ? Sau intr-o padure ori pe un camp plin cu flori ? Dincolo de frumusetea locului, ceea ce face foarte atragator acest scenariu este ideea de a putea fi surprinsi cu usurinta.

2. Sex cu un star

fantezii_sexuale_cu_celebritati

 

Actor, cantaret, prezentator TV sau sportiv… multe femei au fantezii sexuale cu o celebritate. Printre cei mai sexy actori preferati de femei se numara Brad Pitt, George Clooney si Johnny Depp.

3. In taxi, cu un necunoscut

fanteziile_femeilor

 

In ce consta aceasta fantezie erotica? Esti in taxi, asezata pe bancheta din spate, langa un tip superb care se uita insistent la tine. La un moment dat, te imbratiseaza si te saruta, fara sa-ti spuna niciun cuvant. Nu va veti revedea niciodata, dar ceea ce conteaza e placerea de moment…

4. Sedusa de o femeie

seductie

 

Visezi ca esti sedusa de o femeie ? Scenariul presupune ca acea femeie este cea care s-a apropiat de tine. Specialistii sunt de parere ca femeile sunt mai mult sau mai putin bisexuale, adica pot fi atrase de reprezentanti ai ambelor sexe, mai ales daca au suferit dezamagiri repetate in dragoste.

5. Initierea unui tanar

scenarii_erotice

 

Multe femei gasesc acest scenariu foarte hot : sa initieze un tanar admirator in tainele dragostei. Sexologii afirma ca in sfatele acestei fantezii sexuale se ascunde dorinta de dominare si o atractie ascunsa pentru situatii insolite, tabu.

 

Citeste si partea a II-a a articolului.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro