Zonele erogene: 10 intrebari si raspunsurile lor (II)
Wednesday, 22 June 2011 11:45

zone_erogene Inca din adolescenta avem pregatite o multime de intrebari despre sexualitate si in special despre zonele erogene si despre placerea sexuala. Iata raspunsurile la 10 intrebari ale femeilor legate de zonele lor erogene, dar si de cele ale partenerului:

 

 

6. Sanii reprezinta o zona erogena pentru toate femeile?

Cele mai multe femei adora ca barbatii sa acorde multa atentie sanilor, considerandu-i o zona erogena de neocolit, dar acest lucru nu este valabil pentru toate femeile sau in toate momentele. De exemplu, in timpul menstruatiei, sanii sunt hipersensibili si pot fi durerosi. De asemenea, exista femei care nu se pot bucura de acest rasfat, deoarece cred ca sanii lor sunt fie prea mici, fie nu corespund criteriilor de frumusete pe care, cred ele, le urmaresc barbatii. Nu e cazul sa te simti jenata daca nu arati ca reginele frumusetii: partenerul te doreste pe tine din moment ce este acolo, alintandu-te si iubindu-te.

7. De ce unele mangaieri, in loc sa provoace placere, te gadila?

Daca te gadila mangaierile partenerului, inseamna ca inca nu ai reusit sa te relaxezi. Daca esti destinsa, vei resimti mangaierea ca pe ceva agreabil, corpul tau se va cere mangaiat si se va bucura de o suita de senzatii placute. Vei simti placere atunci cand vei reusi sa te relaxezi complet.

orgasmul_feminin

8. Dupa orgasm, unele persoane prefera sa nu fie atinse. De ce?

Dupa orgasm, capul penisului, dar si clitorisul devin zone extrem de sensibile. Stimularea acestora poate provoca jena sau chiar durere. Hipersensibilitatea se datoreaza cartoon porn puternicei vascularizari din aceste zone. De altfel, barbatii au nevoie de cateva momente inainte de a avea un nou contact sexual, in timp ce femeile resimt, in continuare, starea de excitatie.

9. Se spune ca zonele erogene se dezvolta inca din copilarie. Cum poti sa-ti ajuti copilul sa isi dezvolte sexualitatea?

Studiile arata ca mangaierile si afectiunea parintilor ii asigura copilului o sexualitate mai buna atunci cand va deveni adult, intrucat il sensibilizeaza si ii sporesc increderea de sine, facandu-l sa se simta in siguranta.

10. Femeile circumcise nu vor cunoaste niciodata orgasmul?

Data fiind importanta clitorisului pentru sexualitatea femeii, este posibil ca o femeie circumcisa sa nu cunoasca orgasmul. Cu toate acestea, in functie de natura interventiei chirurgicale asupra clitorisului, orgasmul poate fi posibil cu atat mai mult cu cat obtinerea acestuia este conditionata in principal de increderea in partener si de stimulii emotionali.

 

Intra pe FORUM si citeste mai multe la sectiunea Totul despre sex.

loading...
 
 


Iau anticonceptionale la sfatul:
 
 
 
©ANTICONCEPTIONALE.ro
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul scris al anticonceptionale.ro